Metodologia

From Laboratori ciutad del Bibliobs Pedraforca
Jump to: navigation, search

Com contribuir a aquesta wiki?

Si vols contribuir a aquesta wiki, no dubtis en unir-te a la comunitat d'usuaris! Pots crear-te un compte personal d'usuari, i començar a editar pàgines, pujar noves fotografies, o etiquetar continguts ja existents.

Estructura de metadades

Els continguts de la galeria (imatges, vídeos i documents aportats pels usuaris) estan classificats segons una estructura de metadades simple, consensuada per la comunitat. Les metadades són les 'etiquetes' o 'categories' que assignem a cada arxiu individual, que ens permeten cercar i reutilitzar amb més facilitat els continguts.

Actualment, aquesta estructura de metadades està conformada per 3 variables, cadascuna amb els valors possibles següents:

Autor

Anònim


Municipi

Olvan

Montmajor

Pegueroles

Montclar

Santa Maria de Merlès

Gironella


Descriptor

Foc i flames

Bosc cremat

Bosc en recuperació

Edificis destruïts

Mitjans d'extinció

Veïns en acció

Païsatge rural


Llicències d'ús

Tots els materials, textos i continguts d'aquesta wiki estan protegits sota les següents llicències d'ús obert:

Copyleft: CC-BY-SA 4.0

Les persones autores del text, sota les llicències Creative Commons BY-SA (Reconeixement Compartir Igual) Internacional (v.4.0) i GFDL (Llicència de Documentació Lliure de GNU) CC BY-SA: Creative Commons Reconeixement Compartir Igual 4.0 Internacional.

Vostè és lliure de copiar i redistribuir el material en qualsevol mitjà o format, remesclar, transformar i crear a partir del material, per a qualsevol finalitat, fins i tot comercial. El llicenciador no pot revocar aquestes llibertats mentre compleixi amb els termes de la llicència. sota les condicions següents: a) Reconeixement: ha de reconèixer adequadament l'autoria, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Pot fer-ho de qualsevol manera raonable, però no d'una manera que suggereixi que té el suport del llicenciador o el rep per l'ús que fa; b) compartir igual: si remescla, transforma o crea a partir del material, ha de difondre les seves contribucions sota la mateixa llicència que l'original. No hi ha restriccions addicionals, no pot aplicar termes legals o mesures tecnològiques que legalment restringeixin realitzar allò que la llicència permet. Podeu trobar les llicències completes en els següents enllaços:

https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.es_ES

GFDL: Llicència de Documentació Lliure de GNU 1.3

Es concedeix permís per a copiar, distribuir i / o modificar aquest document sota els termes de la llicència de documentació lliure GNU versió 1.3 o qualsevol altra versió posterior publicada per la Free Software Foundation; sense seccions invariants ni texts de coberta anterior, tampoc textos de contraportada. Una còpia de la llicència es pot trobar a:

http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html